Meteen naar de inhoud

Openflessendagen | 25-26-27 mei

Nu het goeie weer weer om de hoek loert en de bbq’s weer mogen aangestoken worden, openen wij een aantal leuke flessen om dit alles te begeleiden. We hebben weer een paar pareltjes kunnen selecteren van oa. Ludovic Chanson, Sylvain Leest, Achillée, Domaine de la Méchinière, Celler 9+. We vullen onze lijst ook aan met de ondertussen gekende kelderrestjes aan stevige kortingen :

35% korting op pakket van 6 flessen uit de lijst van kelderrestjes waar je zelf uit kan samenstellen

Altijd al eens willen weten wat nu precies orange-wijn is ? Je kan het bij ons komen ontdekken want we openen een redelijk aantal wijnen van deze steeds meer populaire wijnsoort. Sta verbluft wat mogelijk is via deze vergeten wijntechniek.

Ludovic Chanson – Les Pions 2023 – Controle wijnsteen en degustatie

Degustatie- en kelderresten-lijst :


Je kan bij ons terecht te Temse tijdens 13-22u op zaterdag 25 mei, 13-18u op zondag 26 mei en 13-22u op maandag 27 mei. Verplichte inschrijving via volgend formulier :