Meteen naar de inhoud

Wijn van de maand – Valentijn

De eerste “wijn van de maand” actie in 2021. We geven tijdens februari niet enkel 20% korting op 1 bepaalde fles, maar aangezien we ook nog eens Valentijn vieren doen we er een extra korting bij op een andere.

Binnenkort is het weer Valentijnsdag, hét moment om je liefde te verrassen! En hoe kan je dat nou beter doen dan met een goede fles wijn? Speciaal voor deze bijzondere dag selecteerden wij een flesje zoete wijn die ideaal past bij een lekker dessertje :

Ludovic Chanson uit Montlouis-sur-Loire maakt deze wijn uit later dan normaal geplukte Chenin druiven om een extra zoete toets over te houden na het vergisten van de suikers. Deze demi-sec is ook niet van de zoetste zodat de wijn niet te zwaar overkomt. Een uiterst genietbare wijn dus voor bij het einde van een maaltijd.

Om ook onze nieuwe aanwinst te promoten geven we meteen 20% korting op volgende fles :

Herbert Zillinger’s versie van Oostenrijkse Chardonnay. Rokerige mineraliteit in het begin, wat zorgt voor een mooie balans met exotisch fruit in de mond. Ananas en meloen aroma’s, sinaasappelschil. Sappig van begin tot einde met voldoende inhoud en lengte. Een veelzijdige metgezel !