Meteen naar de inhoud

Wijn van de maand : Rosé en La Vividora – 20% korting

Alle flessen rosé in ons aanbod zullen tijdens de maand augustus verkrijgbaar zijn met 20% korting. Daarnaast bieden wij ook La Vividora aan met dezelfde korting.

Alle variêteiten op het domein in blend
2e persing van zowel witte als blauwe druiven
Bag in box van 2 liter


Zoals Rubèn Parera het zelf zegt : een “tutti frutti” blend, die heel vlotjes weg drinkt. Wat een verrassing dat een Bag in Box ook deze kwaliteit kan bereiken. Serveer dit eerst in een karaf aan je gasten en verras ze dan compleet om later hun glazen bij te vullen rechtstreeks uit de BIB.

Een wijn ter ere van Dora, die ook figureert op het etiket. Dora is de hond van het landgoed Finca Parera. Ze vergezelt Rubén Parera, de oenoloog, Jordi Parera, de vader van Rubén, en Jordi Guasch, de wijnmaker, om het werk in het veld uit te voeren. Ze loopt door de wijngaarden en strekt zich uit in de schaduw van de wijngaarden terwijl ze op de stenen bijt die ze onderweg tegenkomt. Dora leidt een aangenaam leven en heeft heel weinig nodig om gelukkig te zijn.

Rosé in promotie :